jueves, 31 de marzo de 2011

El cervell: Nolasc AcarinNolasc Acarín ha estat professor de la Universitat Pompeu Fabra, i va ser durant 34 anys cap del servei de Neurologia de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Ha escrit desenes d'articles a les revistes especialitzades en neurologia d'arreu del món. A més, el doctor Acarín és un mestre de la divulgació científica, i del seu llibre més conegut, "El cerebro del rey", se n'han fet ja 8 edicions. Amb ell parlaran del cervell, de la memòria, de l'envelliment, i també de com l'afecten malalties degeneratives com l'Alzheimer.
Nolasc Acarín explicarà en aquest video que el nostre cervell és fruit de l'evolució genètica, i que serveix per acumular experiència, reelaborar-la i programar la conducta.


Amb el doctor Acarín parlem del nostre cervell, de la memòria, de l'envelliment, i de com l'afecten malalties degeneratives com l'Alzheimer. Ens explica que el nostre cervell és fruit de l'evolució genètica, i que ens serveix per acumular experiència, reelaborar-la i programar la nostra conducta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario